Olé Costa Tropical

About Ole Costa Tropical

Ole Costa Tropical : Wij zijn een  Spaans/Nederlands team in de Provincie Granada

Olé Costa Tropical – Wij zijn een Nederlands/Spaans team .

 We proberen zoveel mogelijk dit mooie stukje Spanje weer te geven, maar ook de Spaanse cultuur en de verrukkelijke keuken. Doordat wij een Spaans/Nederlands team zijn, kennen we en weten we soms de leukste plekjes te vinden. Hoewel met internet we tegenwoordig overal komen, is het toch altijd weer net even iets ander door de ogen van een Spanjaard die hier zelf vandaan komt. Tevens de gewoontes en gebruiken, de cultuur en niet te vergeten de gastronomie. Het komt allemaal aan bod. We proberen het zoveel mogelijk op een authentieke manier te brengen.

In Olé Costa Tropical proberen we je zoveel mogelijk het echte Spaanse leven te laten zien.

De Provincie Granada, staat voor Cultuur, Gastronomie, Natuurschoon, Kunst en schitterende en mooie routes die je op elke dag van de week kunt maken.

De Provincie Granada in Andalusië kent de volgende streken: Costa Tropical | Alpujarras van Granada | Valle de Lecrín en Granada

Olé Costa Tropical is een gratis site voor hen die in de Provincie Granada komen wonen & werken. Elk bedrijf, B&B nemen we gratis op, ook als je lessen geeft, of een winkel hebt of iets ander doet. Mail ons dan gerust.

Je mag natuurlijk altijd wel een donatie doen:

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.