Fotografie

Fotografie

FOTOPASEOS en Granada con Amalia J. Catena | Aprende Fotografía paseando Granada (Spaans sprekend) | Elke week nieuwe routes | Amalia leert je de fijne kneepjes van de fotografie terwijl je al wandelend op de mooiste plekjes van Granada komt.

Website Amalia en de routes

Website Amalia en de routes

Elke week nieuwe routes en leer op deze manier niet alleen Granada kennen, maar vooral met je camera omgaan. Amalia geeft je allerlei tips en tricks tijdens de wandeltocht. Gewoon een keer doen..het is zeker de moeite waard.

Fotopaseos Granada

Fotografie: Elke week zijn er verschillende routes in en om Granada. Kies zelf de route die je graag mee wilt lopen en leer fotograferen, maar kom ook op de leukste plekjes in Granada.

FotoPaseos door Granada – Routes door Granada met elk een eigen thema | Basis Spaans: is wel handig als je een en ander begrijpt | Kijk ook op de website van Amalia | Klik op de foto’s |

Tegenwoordig hebben we allemaal een camera. We maken of proberen de mooiste fotos te maken. Als je nu een tijdje in Granada bent, of je woont er. Loop dan eens een keer mee met  de Groep ”Foto Paseos en Granada” de groep wordt geleid door Amalia.

Amalia neemt je mee naar de mooiste plekjes en iedereen in de groep neemt zijn eigen camera mee. Het is de bedoeling dat je zelf foto’s gaat maken van de plaatsen, straten, gebouwen etc. waar jullie langs lopen.  Op deze manier  maak je niet alleen leuke foto’s. Je komt ook op plekjes die je misschien nooit gezien zou hebben. En je krijgt tips en tricks over hoe je de of een foto het best kan maken. Uiteindelijk is het de bedoeling dat je jezelf verbeterd in de fotografie en de kneepjes op deze unieke en leuke manier worden bijgebracht.

Soms een paar keer per week, dan weer een keer per week kun je aansluiten bij de groep. Van te voren wordt een vaste plek afgesproken op een bepaalde tijd. Wanneer je wilt stoppen kun je op elk gewenst moment de groep verlaten natuurlijk. Alles is geheel vrijblijvend.

Je betaald slechts een kleine bijdrage. Inschrijven kun je rechtstreeks via haar Instagram of website. Het is wel handig indien je een beetje Spaans spreekt, want je loopt mee met alleen maar en hoofdzakelijk Spaanse mensen.

 

FotoPaseos in Granada  – Rutas para el mes de marzo 2019 – routes voor de maand maart 2019 – klik hier

 

FotoPaseos in Granada. – Rutas para el mes de enero – Routes voor de maand januari 2019:

FotoPaseo 5 januari 2019

Fotopasio januari 2019

Schema van zaterdag 5 januari 2019

Waar:  Realejo Alto
Rondleiding door de Joodse wijk

Trefpunt: 10.00 uur. Standbeeld Yehuda Ibn Tibbon

Wandeling  van ongeveer 3 km.
Het wordt aanbevolen om comfortabele schoenen te dragen.
Optioneel statief.

Duur: van 10.00 tot 12.00 (2 uur)
Prijs: € 10

Basisconfiguratie van de camera.
Gebruik van de handmatige modus.
Samenstelling. Techniek.
Hoe maak je een goede compositie, belichting en focus.
Digitale fotografie en chemie.

 

Blijf haar website ook bezoeken, er zijn elke keer nieuwe updates over nieuwe fotopaseos

Haar Instagram