Huurwoning Costa Tropical

Je kunt op verschillende manieren een woning zoeken Aan de Costa Tropical. Hieronder diversen links op deze website om meer informatie te vergaren, maar ook kunnen we eventueel onze service aanbieden indien je dit wenst. Tevens vind je er tips en informatie.

Huurwoning  in de  Provincie Granada en Costa Tropical

In Andalusië en dan met name in de Provincie Granada kun je op verschillende manieren een huurwoning zoeken. De zoektocht naar een huurhuis is vaak vermoeiend en je zult niet de eerste zijn die na weken zoeken, nog steeds niets heeft gevonden.

Anderzijds kan het natuurlijk ook gebeuren dat je een leuke huurwoning hebt gevonden, maar je niet weet welk contract je nu eigenlijk ondertekent. De taal is zeker het eerste jaar vaak nog een barrière.

Indien je tips en info zoekt over het huren in Spanje klik dan op onderstaande link

Voor meer info klik hier

 

Sub Tropisch Klimaat

De Costa Tropical met haar subtropisch klimaat en haar mooie stranden dat ligt aan de middelandse zee. De schitterende pittoreske en authentieke witte dorpjes. Hiermee behoort de Costa Tropical toch zeker  tot een van de mooiste streken van zuid Spanje.  Je kunt dit stukje paradijs op aarde vinden tussen de Costa del Sol en de Costa de Almería in.

Klik op de link hieronder indien je meer informatie in het algemeen wilt over de regio

Klik hier voor meer info

 

Waarom wonen aan de Costa Tropical ….zomaar een dag

De weg kronkelt omhoog en al rijdend geniet ik van het uitzicht om mij heen. Bergopwaarts ! Soms kan ik het niet laten om even te stoppen op mijn weg naar boven. Met de camera in de aanslag om alles vast te leggen van wat ik om mij heen zie. De Costa Tropical kan wat mij betreft toegevoegd worden aan het lijstje ” Mooiste Regio van Andalusië”. Dat is natuurlijk mijn mening! Je vindt hier nog het authentieke Spaanse leven in de vele dorpjes. De mensen zijn super vriendelijk. Maar wat de Costa Tropical en het hele achterland van de Provincie Granada vooral biedt, is Cultuur, Gastronomie en het is niet overspoelt met massatoerisme. Dat maakt de Costa Tropical zo uniek…..lees verder door op de link hieronder te klikken..

Klik hier voor meer info