Koop

Koop

Koop: Met de bedoeling je zo goed mogelijk ter zijde te staan, werken wij  samen met Makelaars. Daarnaast  bieden we de mogelijkheid om direct via de eigenaar te kopen.

Koopwoning via de eigenaar

Indien je rechtstreeks van de eigenaar koopt:  Dus geen tussenkomst van een makelaar.  Houd er dan rekening mee dat indien je zonder tussenkomst van een makelaar gaat kopen je  zelf wel allerlei zaken dient uit te zoeken.  Indien je de taal niet kent en niet de juiste wegen weet te bewandelen koop dan altijd via een goede makelaar. Zij nemen je een heel hoop werk uit handen en kennen de weg en spreken de taal. Ook dien je er rekening mee te houden dat het kopen via een eigenaar vaak duurder uitvalt dan via een makelaar. Dit kan je soms wel eens 10% schelen op de prijs.

Aankoop en verkoop werkt in Spanje anders dan in Nederland of België.

Indien er bijvoorbeeld schulden rusten op een woning dan neemt de nieuwe koper deze over. Tevens kan een woning illegaal gebouwd zijn. Het is ook mogelijk dat de woning niet aan  bepaalde voorwaarden voldoet. De meeste mensen zijn hiervan niet op de hoogte, het is dus zaak dat je op voorhand en voordat je de aankoop doet, alles goed laat uitzoeken. Aan de ene kant dus een goedkopere manier om een woning te  kopen, maar aan de andere kant kun je ook tegen problemen aan lopen na aankoop.  Al met al moet je bij het kopen op deze manier alle zaken die er bij het kopen van een woning komen kijken goed uit laten zoeken.

Huis kopen via makelaar

  Direct via een van onze samenwerkende makelaars: Alles loopt via een gerenomeerd makelaars kantoor, via hen zal al het papierwerk om de woning te kopen dan ook lopen. Alle afspraken en bezichtigingen lopen via hen. Kortom: kopen via een makelaar geeft je de zekerheid dat een woning legaal is en schuldenvrij. Aangezien een goede makelaar  namelijk alles voor je uitzoekt, kun je met een gerust hart de woning  kopen.


Uw Nederlandse makelaar in de Lecrin Vallei

 • www.athomeinandalusia.com                                                          
 • Contact persoon; Danielle Gouwens
 • Professioneel vastgoedadviseur sinds 2006
 • T: 0034 -958 793 457                    
 • Email: info@athomeinandalusia.com

Zoek je een koopwoning in de Granada, Alpujarra, Valle de Lecrín of Costa Tropical ?

Zodra je onderstaand formulier hebt  opgestuurd,  gaan wij op zoek naar de woning van je zoekopdracht.

Wat kun je van ons verwachten:

 • Houden contact met je over de woningen die aansluiten bij je wens
 • Maken ook een afspraak voor je met de eigenaar
 • Op de dag van bezichtigen zijn wij er tevens bij en helpen met onderhandelen
 • Helpen je met al je vragen en je vragen te vertalen
 • Mocht je kiezen voor een makelaar dan zal al het contact verder via hen verlopen. Wij selecteren zoveel mogelijk op makelaars die meerdere talen spreken, waaronder uiteraard Nederlands en/of Engels.

Hoe wij werken:

 • Wij zoeken de woning aan de hand van jou zoekopdracht.  Hiermee kunnen we immers  beter schiften met  wat je wel of niet wilt bezichtigen. (Geef ook aan wat je absoluut niet wilt).
 • Aan de hand van deze opdracht zoeken we diversen woningen voor je uit om te bezichtigen. Ten slotte maken we  een afspraak voor je met de eigenaar voor een kijkdag.
 • Bij een koopwoning zijn wij niet alleen ter plaatse bij bezichtigen van de woning. Maar ook helpen we je met het vertalen. Tevens bemiddelen we voor je met de prijs.  Ook  geven we je  tips en advies tijdens het bekijken van de woning.
 •  Vul het zoekopdracht formulier zo nauwkeurig mogelijk en uitgebreid in met al je wensen. Bij aankoop, zonder tussenkomst van een makelaar, is het belangrijk dat jezelf zorg draagt voor alle eventuele papier handelingen zoals: overdrachten/notaris/advocaat etc…Olé Costa Tropical is hierin geen partij en speelt hierbij geen rol.

Zodra je een woning koopt  zonder tussenkomst van een makelaar moet je deze altijd laten checken of er geen schulden op rusten. Zodoende bevelen wij aan om dit door een advocaat  te laten doen. Een Notaris in Spanje speelt hierin namelijk geen rol en is sec genomen alleen bevoegd voor de papierwinkel van de overdracht bij koop. !

Onze service kosten voor koopwoningen zonder tussenkomst van een makelaar, dus direct via de eigenaar, zijn standaard : € 1250,=

Vul onderstaande zoekopdracht in:

Vul onderstaande zoekopdracht in:

 

Verification