Costa Tropical

 Kust Costa Tropical

Kust Costa Tropical

Een hele mooie route als je van de kust houdt. Maak ook een paar stops in de dorpjes waar je langs komt rijden. Je kunt sommige stukken binnen de dorpen ook pal langs het strand rijden. En aan de kust vind je tal van barretjes, restaurants en chiringuitos. Vaak en zeker al de zomermaanden zie je dan oude vissersboten op het strand die ze als een soort van BBQ gebruiken. Hierin maken ze dan de espetos van sardientjes. Maar ook pulpo, dorada en andere vissoorten. 

 

Dit stukje Paradijs op Aarde van Spanje vind je in het zuiden in de Comunidad Andalucía in de Provincie Granada. De Costa Tropical heeft  kilometers lange stranden, idyllische plekjes, dorpen en natuurschoon. Vervelen zul je hier nooit. Zomer en winter. Zomers de kust en in de winter de ski mogelijkheden in de Sierra Nevada. 

Haar Sub Tropische klimaat biedt 340 zonuren per jaar. De temperatuur is in de winter gemiddeld 12 graden.

In het achterland vind je de vele fruitbomen zoals Avocados, Chirimoyas, Citroen, Sinaasappel, Banaan, Mango etc.

 

Route Costa Tropical

Vanaf de Herradura tot Motril of nog verder. De route is heel mooi en voert je langs de dorpen: Herradura, Almuñecar, Salobreña en Motril. Vanaf Motril kan je de route binnendoor bijvoorbeeld nemen naar La Gorgoracha. Je komt dan op een gegeven moment uit in het dorpje Vélez de Benaudalla, iets meer het binnenland in.


Zoek je een huur of koop woning of wellicht wil je hier een vakantiehuis huren…..neem dan gerust contact met ons op . Wij bieden woningen aan van Granada tot de Kust en de aan weerszijde gelegen Valle de Lecrín en de Alpujarra. Voor woning eigenaren hebben wij speciale service pakketten voor verhuur en onderhoud. Service voor woning eigenaren – Klik hier