Voorwaarden Zoekopdracht

Onderstaand onze service pakketten en de voorwaarden bij een huurwoning direct via de eigenaar.

Indien wij via een makelaar een woning vinden geldt het tarief van de makelaar en vervalt onderstaande. Je kunt wel extra een service kiezen voor als je hier net komt wonen en onze hulp nodig hebt bij andere zaken.

Standaard Service

Aan de hand van je zoekopdracht zoeken wij de woning die aansluit bij jouw woonwens.
Zodra er een datum vaststaat, gaan wij samen met jou de woningen bezichtigen. Alle vragen kun je dan direct stellen aan de eigenaar en wij vertalen en helpen met je vragen.

Kosten voor deze service: € 350

Premium Service

We zoeken niet alleen de woning die aansluit bij je woonwensen, maar wij zijn ook je  servicepunt  gedurende de eerste 3 maanden van je verblijf.  We zijn dan je aanspreek en steun bij al je vragen en helpen je eventueel met aanvragen van gas/water/licht etc.

Kosten voor de Premium Service: € 750

Koop woningen

-Bij een koopwoning zijn wij ter plaatse bij bezichtigen van de woning en vertalen tussen koper en verkoper en bemiddelen met de prijs.

KLIK HIER VOOR KOOPWONINGEN EN ONZE SERVICE

 

Overig:

-Olé Costa Tropical is geen makelaar en wij treden ook niet als zodanig op. Wel bieden wij een aantal service pakketten aan om je te ondersteunen bij het zoeken naar een woning. Dit kan een standaard service pakket zijn of een Premium service pakket. Je kunt zelf aangeven welke van de pakketten het beste aansluiten bij je huurwensen. 

–Overdrachten, huur/koop/betalingen bij koop/huur, notaris/escritura etc. zal Olé Costa Tropical geen partij zijn. Olé Costa Tropical biedt geen hulp en is niet verantwoordelijk van/voor/bij: inschrijving/aanvragen: gemeente, gas/water en licht, telefoon, internet, scholen, overdrachten, advocaat, notaris, NIE,  verhuizing etc.  Wij bemiddelen slechts in de eerste stap tot huur of aankoop van een woning.

-Bij een zoekopdracht voor koop zit de Premium standaard inbegrepen.  Voor huur kunt u uit een van de service pakketten die hierboven worden weergegeven kiezen.

 

! Let er op bij koop dat wij geen makelaar zijn, maar een service, hulp en steun punt voor je. Als je een woning koopt moet je deze altijd laten checken of er geen schulden op rusten. Dit moet je door een advocaat laten doen. Een Notaris in Spanje speelt hierin namelijk geen rol en is sec genomen alleen bevoegd voor de papierwinkel van de overdracht bij koop. !

Onze service kosten voor koopwoningen zijn:

Onze service kosten indien direct via eigenaar gekocht zal worden € 1250,=

Vul onderstaand formulier in en geef aan welke Service u wilt ontvangen:

Vul onderstaande zoekopdracht in:

 

Verification